divendres, 11 de maig del 2018





COLÒNIES A LA CASA DEL PEDRAFORCA

Els dies 3, 4 i 5 de maig els alumnes de la ZER van passar uns dies fantàstics, plens de noves experiències, a la casa de colònies del Pedraforca, a Saldes.
L’aventura va començar el primer dia amb la descoberta de l’entorn  i la presentació del monitoratge, tot, a través de jocs. Ben dinat, vam fer una excursió a peu fins al poble de Saldes, on ens havien preparat un joc de pistes. Les més petites van mostrar ser unes grans caminadores! A la tornada, ens esperava un bon sopar per recuperar forces i començar les activitats de nit;  el joc del macarró i la llegenda del Pedraforca.
El següent dia varem fer un munt d’activitats  divertides: tir amb arc, ski-xancles, circuit de bici-cards, rocòdrom horitzontal i circuit de tirolina al bosc. A l'acabar, tots els alumnes van fer una taller per tal d’emportar-se un record  a casa; cada nen va crear i decorar el seu marc de fotos. Ben sopat, tocava  moure el cos al ritme de la música! Els nens van poder escollir prèviament les cançons que volien ballar a la discoteca.
L’últim dia, un cop recollides les habitacions, els alumnes varen poder gaudir d’un passeig amb cavall i d’un circuit amb quad. Seguidament, vam fer un joc tots junts per acomiadar-nos d’aquesta fantàstica experiència, on alguns no en volien marxar...

A continuació teniu l’enllaç amb les fotos!


COLÒNIES SALDES