diumenge, 3 de maig del 2015

COLÒNIES A LA GARROTXA

Els dies 8, 9 i 10 d’abril vam anar de colònies a la Garrotxa, al costat d’un poble que es diu Santa Pau.  Quan vam arribar al poble de Santa Pau ens van dividir en dos grups, grans i petits. Allà vam esmorzar tots junts i després ens van explicar llegendes de coses conegudes que anàvem trobant mentre visitàvem el poble de Santa Pau. Per exemple: unes mans, una nena molt trista pedrificada...
Quan vam acabar vàrem anar a la casa de colònies i allà ens van situar. Ens van ficar uns límits, també ens van dir on dormiríem, on faríem els àpats, etc.
Després d’explicar-nos tot això vam dinar amb el menjar que havíem portat de casa nostra. Després de dinar ens van deixar una estoneta lliure per jugar.
Al cap d’una hora i mitja vam començar a fer els jocs amb els monitors, ens van explicar que a la casa hi havia un drac que és deia Misto.
Després de sopar vam fer uns jocs de nit que consistien en aconseguir molts ingredients per fer que el drac Misto els olorés i ens vingués a veure, i així nosaltres el podríem conèixer. En Misto al final va venir i era molt gros i molt maco, després de veure el Misto,  vam anar a les habitacions a dormir perquè ja era tard.
L’endemà al matí vam anar a pujar als volcans. Un altre cop ens van dividir en dos grups, grans i petits.
Els petits van anar a veure el volcà de Santa Margarida que es un volcà en el que fa molts anys va haver-hi una explosió i va quedar en forma de camp de futbol, però amb rodó.
Els grans van anar a veure el volcà de Santa Margarida i el Croscat.
El Croscat es un volcà que ha fet tres erupcions, dos d’explosives i una de fusiva.
A la nit vam fer una estona de discoteca i jocs i l’endemà al matí vam anar a la Fageda d’en Jordà.

Com podeu veure hem fet moltes coses interessants i encara que hem arribat una mica cansats ens ho hem passat súper bé!