dijous, 9 de juliol del 2015

TROBADA ZER

El dia 19 de juny vam fer  la trobada de la ZER a Sant Julià i el tema va ser un dia de Festa Major.
Quan vam arribar els nens/es de Gósol i Vallcebre, ja ens esperaven a la plaça del poble els nens/es de Sant Julià amb els gegants i els capgrossos. Els mestres i la cuinera de l'escola s'havien transformat amb altres personatges. La M'Àngels era l'agutzil, l'Aranza l'alcalde, el Jaume el mossèn,  l'Estela la pubilla i l'Anna la infermera.
Tot junts vam fer una  cercavila ballant i  seguint la  música de les gralles fins a l'Ajuntament. Allà, des  de dalt del balcó, l'alcalde  va fer el pregó de la Festa Major i després d'esmorzar vam començar a fer totes les activitats previstes.
Vam ballar sardanes, vam fer figures amb el nostre cos  i  vam jugar un partit de fútbol solters contra casats.  Vam dinar dins el local de l'ajuntament i,  just després, l'alcalde i la pubilla van obrir el ball amb un vals;  tothom s'hi va anar afegint. El ball del fanalet va ser molt bonic ja es van apagar totes les llums  i només es veien els fanalets encesos. També es va fer un ball per parelles i un de la parella portava un globus lligat al turmell. S'havien de trepitjar els globus dels altres sense deixar que et trepitgessin el teu. Va ser molt divertit!!! 
Abans d'acabar la festa es va fer la despedida de tots els nens de 6è i se'ls va obsequiar amb una foto de record i un pen.
Va ser un dia molt especial i no hi va faltar detall!!! En tindrem un gran record!