dimecres, 10 d’abril del 2019

COLÒNIES 2019 A LA CLOSA, CASTELLAR DE N'HUG

Els dies 10,11 i 12 d’abril els alumnes de la ZER es van traslladar fins al poble de Castellar de n’Hug , en ple cor del Parc Natural del Cadí Moixeró, per tal  de passar-hi tres dies genials i plens de noves experiències.
El primer dia, els més grans van realitzar una llarga caminada fins a la cova de la Tuta, mentre els petits descobrien l’entorn de la Closa fent un joc de pistes. Per la tarda, tots plegats van participar en una gimcana al voltant de la casa, on a través de jocs d’expressió corporal descobrien els trets més característics de la comarca del Berguedà. Ben sopat, els alumnes d’infantil van escoltar diferents contes mentre els grans feien jocs de cabanya.
L’endemà pel matí , junts van anar a veure el naixement del Llobregat, tot descobrint l’entorn natural que l’envolta. Seguidament, els petits van realitzar un taller de galetes alhora que els grans creaven un ungüent de plantatge i tinta per a escriure amb els elements naturals que havien agafat durant el camí.  Entrada la nit, encara els va quedar força per ballar al ritme de la música disco!
L’últim dia , els més grans  van  realitzar la descoberta del poble a través d’un joc d’orientació. Els petits van visitar el museu del pastor, on se’ls va explicar la llegenda del poble i finalment van fer un joc d’experimentació amb  llana d’ovella.
I a la tarda, amb la motxilla plena d’històries, tots cap a casa!!!


Us anem penjant les fotos d'aquest dies tan fresquets a Castellar de n'Hug. Si cliqueu als següents enllaços hi podreu accedir. esperem que us agradin!

FOTOS COLÒNIES DIA 1

FOTOS COLÒNIES DIA 2

FOTOS COLÒNIES DIA 3