divendres, 8 de març del 2019




EL CARNAVAL DELS ESPORTISTES


Els alumnes de la ZER van estrenar el mes de març amb un carnaval ben mogut, la temàtica principal d’aquest curs era l’esport i cada escola representava un col·lectiu d’esportistes diferent;  l’escola l’Albiol formava un equip de rugbi,  l’escola Santa Margarida imitava diferents esports de neu i per acabar l’escola Serrat Voltor  ens  refrescava amb els seus esports aquàtics .
Pels més grans, el dia va començar amb una cursa d’orientació pel poble de Gósol , al mateix temps que els petits també s’orientaven amb l’objectiu de trobar tots els gomets amagats  al parc infantil.
Seguidament, ens va visitar la  Teresa Blanch, autora del llibre “ No despertis vells fantasmes” el qual  els  alumnes  de primària han llegit durant aquest curs, amb ella van poder conèixer noves  històries, llegendes  i resoldre dubtes i inquietuds del seu llibre, a part de l’experiència també hi va haver un intercanvi de dedicatòries i dibuixos.
A la tarda, vam celebrar la rua pels carrers del poble on cada escola va ballar el seu ball i per  acomiadar la festa, tots junts, varem cantar la cançó del poeta Joan Brossa  “ Carnaval”.

A CONTINUACIÓ TENIU L’ENLLAÇ AMB LES FOTOS!

 FOTOS CARNAVAL ZER 2019