divendres, 23 de febrer del 2018






                                                        CARNAVAL A VALLCEBRE


El passat divendres 16 de febrer els/les  alumnes de la ZER van celebrar el carnaval al poble de Vallcebre.
 A primera hora del matí ens vam trobar tots a l’escola Serrat Voltor per iniciar la jornada amb una activitat conjunta sobre el màrqueting en anglès; els/ les  nens/es  havien de pensar el logotip d’un producte i presentar-lo davant dels companys.  Van sorgir idees molt originals i creatives!
Seguidament, els/ les alumnes ens van representar el conte musical d’en Pere i el Llop al gimnàs de l’escola. Cal felicitar-los ja que era la primera vegada que ho interpretaven tots junts!
 A continuació, van haver de resoldre les diferents proves d’un Scape Room;  havien de  trobar el número que obria el candau del cofre del rei carnestoltes, on hi guardava la capa i la corona. El temps màxim per aconseguir-ho era d’una hora i gràcies al seu treball en equip  no els va faltar temps.
Finalment, amb la panxa ben plena i les piles carregades, es va engegar la rua de disfresses pels carrers del poble. La temàtica d’aquest curs era la dels animals, així que vam veure desfilar animals de granja, de la selva, marins i insectes.
 Gràcies als familiars i amics que ens varen acompanyar durant la festa, de ben segur que els/les  nens/es no oblidaran la disbauxa i la màgia d’aquest carnaval...

A continuació teniu l’enllaç amb les fotos!


https://photos.app.goo.gl/3FtiBewdi6Ufxa3H2