dijous, 17 de març del 2011

COLÒNIES 2011


Ens vam reunir tots els nens i nenes de la Zer Alt Berguedà a Guardiola a les 8:30 del matí, vam pujar a l’autocar i vam anar a Sant Carles de la Ràpita. Quan vam arribar els monitors ens van ensenyar la casa de colònies. Després de dinar, vam anar a la classe a estudiar com era Sant Carles de la Ràpita i vam fer un joc de pistes pel poble. A continuació, vam sopar i vam fer el joc de nit que es deia l’escala i per últim, a dormir.

Al matí vam fer 15km amb bicicleta per les afores de Sant Carles de la Ràpita .Després vam endevinar les endevinalles d’ocells amb l‘Emilio un dels monitors més divertits. Vam berenar i després d’excursió a la torreta.

La nit següent, el sopar era molt bo. Puré de verdures.

El joc de nit va ser molt divertit, la guerra estava servida.

NENES vs NENS. La batalla estava a punt de començar… Necessitàvem més nenes perquè els nens eren molts, així que dues mestres van anar amb nosaltres, les nenes.

El resultat va ser nenes, 24 punts nens 19 punts.

Van guanyar les nenes només per 5 punts en el joc de “Fortor “. El tercer dia vam esmorzar per tenir forces, vam pujar les maletes a l’autocar i vam anar cap a Amposta, allà vam pujar al vaixell on vam fer algunes activitats i vam poder observar alguns ocells que havíem conegut el dia abans . Després de dinar ja vam pujar a l’autocar per tornar cap a casa.

A la tornada vam marxar d’Amposta a les 15:00 Quan ja portàvem 2 hores amb autocar vam parar a l’estació de servei de Montserrat i vam berenar. En acabat, vam continuar el camí cap a Guardiola.