dijous, 16 de gener del 2020

COOPEDRATIVA L'ÀNIMA DEL PEDRAFORCA

Com que som tres escoles molt petites, aquest any vam decidir ajuntar-nos per poder participar en el Programa de Cultura Emprenedora a les Escoles. És una mica complicat posar-nos en contacte, però vam decidir de fer videoconferències per parlar dels temes i posar-nos d'acord. El primer que vam decidir va ser si volíem ser cooperativa o una empresa privada. Tots i totes vam votar per ser una cooperativa. 
Després vam voler decidir el nom de la cooperativa i cada escola va fer un llistat amb propostes de noms:ZER, A prop d'aquí, ZER Alt Berguedà, SAS (S de Serrat Voltor, A d'Albiol i S de Santa Margarida), Pedraforca,Caminem junts, Cadicope, CoopeZER, Piricope, Copedrativa i Pedrativa.Després de les votacions va guanyar Copedrativa amb 7 vots.

Com que ja sabíem el nom, ara ja podíem dissenyar el logo. Vam parlar entre tots de com havia de ser, quants colors utilitzar, què volíem expressar a través del logo, etc. Cadascú va fer el seu disseny, a través de la videoconferència vam explicar com era el nostre logo, perquè l'havíem dibuixat d'aquella manera, etc.  Després ens els vam enviar i cadascú va votar el logo que va creure que era el millor per representar-nos. Va guanyar el Logo de la Noa de Vallcebre amb un total de 6 vots.